trappevasken.com

- Elektronisk Logbog -Hvad nu hvis noget går galt, hvis der er afløsning på trappevasken, eller der er en flytning så vi ikke kan komme til ? Så skal I da vide det.

Derfor har ejendommen en elektronisk logbog på nettet som inkluderer:

Det oprindeliglige tilbud.

Den aftalte kontrakt.

Den faste arbejdsplan.

I finder her en kvartalsplan for årets 52 uger, så I ved lige hvornår hvilke opgaver bliver udført. På denne måde har du muligheden for at gå arbejdet efter og, at se alt er blevet udført som aftalt.

Vi udruster Jer med en lille folder med information om, hvordan I kan kontrollere kvaliteten af vores arbejde.

Arbejdsplanen er delt op i 2 dele: en for det indvendige og en for det udvendige arbejde.

En afvigelsesoversigt.

Her vil det fremgå om der har været syge- eller ferieafløsning på jeres ejendom. Eller om der har været forhold, som har gjort at arbejdet ikke har kunne udføres som aftalt, eller på den dag som er aftalt.

Disse oversigter er også de redskaber vi bruger i vores daglige arbejde. Og vi bruger dem selv online ude på de enkelte bygninger.

På denne måde er der aldrig tvivl om, for hverken jer eller os, hvad der skal laves på jeres ejendom.

Iøvrigt kan I, hvis det ønskes, modtage en SMS hvis der er afvigelser, så I altid har et svar parat til beboere, som måtte ønske at kende forklaringen på eventuelle afvigelser.

Derfor er I altid informeret om arbejdet. I kommer ikke til at opleve, at vi ikke har taget det aftalte arbejde uden at det, i så fald, er blevet indskrevet i logbogen sammen med en årsag.

Online systemet giver kun adgang til bestyrelsens valg af kontaktperson, men der kan gives adgang til hele bestyrelsen eller alle beboerne i ejendommen.

Ikke mange andre selskaber fortæller for hele året, hvornår hvad bliver udført på ejendommen, hvilken dag.

Som det ses har vi taget teknologien i brug til fordel for alle og det er et kendetegn ved trappevasken.com. Vi søger hele tiden efter nye muligheder og er åben for alt som kan bidrage til en gladere og simplere hverdag, med en åben og god kommunikation.

Vi kan gøre det, fordi vi ved - at vi aldrig svigter vores kunder.


trappevasken.com


Page
          copy protected against web site content infringement
          by Copyscape