trappevasken.com

- Trappevasken -Trappevasken udføres med det interval og i den kvalitet, som I ønsker det og det er uanset om der skal tages under måtterne hver gang, hver 14. dag, hver måned eller hver 3. måned.

Der bruges de bedste midler på markedet, som plejer og beskytter Jeres overflader.

Her køber vi det bedste:
Dansk industri supply


Vi bruger også kun de bedste redskaber, og vores mobber vaskes ikke bare, de udskiftes med nye, når de er udtjent.

Der lægges en fast grafisk kvartalsplan over bygningens arbejdskontrakt, som vi følger op på med en online elektronisk logbog, som er personlig for den enkelte bygning.

Det hele kan ses på nettet, hvor man kan følge med i, hvilke trapper der vaskes næste gang, og hvilke trapper der afstøves.

E-mail os fra forsiden og få en grafisk kvartalsplan tilsendt, eller få et uforpligtende overslag på hvad trappevasken vil koste for bygning, uden først, at mødes.

Logbogen også kaldet afvigelser, er til registering af ændringer i den normale aftale, som kan opstå i forbindelse med sygdom, hvor vi skal have en afløser ud på ejendommen.

Online systemet giver kun adgang til bestyrelsen i første omgang, men der kan gives adgang til alle beboere i ejendommen.

Pålideligt er nøgleordet. Arbejde udføres i overensstemmelse med det aftalte ifølge den plan, som er lagt i fælleskab. - Hver gang - Og kun af folk som er selvstændige erhvervsdrivende, og som brænder for det de laver.

"Trappen er indgangen til vores hjem og der skulle gerne være rent, når vi får gæster".


trappevasken.com


Page
          copy protected against web site content infringement
          by Copyscape